Deze uitgave kan je hier bestellen.

auteur:
Sasja Janssen ; Ets Yuriko Miyoshi

illustrator:
Yuriko Miyoshi

uitgave:
Gouda : Sub Signo Leonis, 2014

formaat:
13 x 17 cm

colofon:
De Steken werd door Sasja Janssen geschreven in opdracht van uitgeverij Sub Signo Leonis en verscheen in het voorjaar van 2014. De tekst werd gezet en gedrukt door leden van de Drukkerswerkplaats Gouda: Ton Spoel verzorgde het zetwerk uit de 14 punts Roman en Peter Hendriks en Marius van den Heuvel drukten deze op 100 grams Conqueror. Het ontwerp is van Peterpaul Kloosterman en het bindwerk werd verzorgd door Wilma van Ipenburg. De oplage bedraagt 80 exemplaren. Dit is nummer [met de hand genummerd.  Japanse binding. 10 exemplaren zijn door de                    auteur gesigneerd.

prijs:
49 euro, 39 euro voor donateurs

De Drukkerswerkplaats verstrekte twee kunstenaars een unieke opdracht: Sasja Janssen schreef speciaal voor Sub Signo Leonis het gedicht ‘De Steken’, en Yuriko Miyoshi vervaardige er een bijbehorende ets bij. De Japanse binding completeerde de samensmelting van vorm en inhoud

Sasja Janssen werd met de bundel “Ik trek mijn species aan” die bij Querido verscheen en waarin ook De Steken is opgenomen, genomineerd voor de VSB poëzieprijs 2014.

web-sasja