Veel wordt aan de Drukkerswerkplaats afgestaan en in bruikleen gegeven. En zijn vrijwilligers actief. Maar toch loopt de Stichting Drukkerswerkplaats Gouda af en toe tegen kosten aan: zoals een vergoeding voor de ruimte, het kopen van mooi papier, drukinkt, aanlegspelden of simpel cliché-plakband: kosten maak je altijd.

De volgende sponsors steunen de Drukkerswerkplaats Gouda:

De Duitse marketing-softwareontwikelaar censhare heeft zijn Benelux- en Nordics-hoofdkantoor in Gouda. Censhare ontwikkelt marketingcloud-software voor grote internationale klanten zoals BMW, Dyson, Hearst Magazines, Kohl’s, McDonald’s en PWC.
Onder de naam Raamwerk advies en tekst verleent historica en archivaris Margreet Windhorst diensten op het gebied van beleidsadvisering en beleidscommunicatie. Haar inhoudelijke expertise ligt met name op het gebied van informatiemanagement en erfgoedbeleid.
Twigt GrafiMedia is al jaren betrokken partner voor tal van reclame- en ontwerpbureaus. En betrouwbaar verlengstuk van vele marketingafdelingen. Heeft jouw organisatie meerdere afdelingen, vestigingen of partners? Wij ontzorgen met onze Web2Print-oplossingen. En verzorgen bovendien het gehele bestelproces. Meer gemak, minder tijd en lagere kosten.